A+ A A-

Η Εταιρία

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ 01-01-2024.

Ο βουστροφηδόν βηματισμός του ανάποδου κόσμου.
Μέχρι ν' αστράψει μια ανάποδη και να ισιώσει. Καμιά φορά λέγεται πως τα λόγια είναι περιττά. Εδώ όμως είναι λιτά κι απέριττα με βαθύ νόημα.
Η Ελληνική κυβέρνηση έκλεισε την εταιρία Vernal Music επιβάλλοντας υπέρογκους φόρους σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες δια της βίας και δίχως καμία συζήτηση με τους επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας, ενώ αγνόησε πλήρως τις καθολικές αντιδράσεις των επαγγελματιών και επιστημόνων που νυχθημερόν πασχίζουν με αξιοπρέπεια για την επιβίωση.
Δυστυχώς αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν ο αδιάφορος κόσμος εμπιστεύεται τη ζωή του σε δήθεν σπουδαγμένους αλιτήριους του εκάστοτε κομματικού σωλήνα. Κανένα πρόβλημα. Συνεχίστε για όσο ακόμα ζήσετε να ζείτε στην κοσμάρα σας.
Πρέπει όλοι να γνωρίζετε πως απ' την αρχή της δημιουργίας της εταιρίας Vernal Music και τη δημοσιοποίηση της Αυξομειωτικής Σχηματικής Μουσικής (Πυθαγόρειας Μουσικής Αρμονίας των Ουρανίων Σφαιρών), υπήρξε ένας τεράστιος εξαντλητικός πόλεμος σε όλα τα επίπεδα από την καθεστηκυία τάξη, ώστε να μη διαδοθεί η αλήθεια στο ευρύ κοινό. Κανείς δεν βοήθησε ενεργά, κανείς δεν στάθηκε αρωγός, παραμείναμε σε ένα μοναχικό δρόμο όλα αυτά τα χρόνια.
Παρόλα αυτά μέχρι τώρα, ο ιδρυτής της εταιρίας Vernal Music μπόρεσε να ανταπεξέλθει στα γιγάντια χτυπήματα των αντιπάλων με σθένος και υπομονή.
Αυτό όμως το τελευταίο χτύπημα που δέχθηκε δεν ήταν πλέον διαχειρίσιμο. Δεν γίνεται να σηκωθεί στους ώμους ενός πνευματικού ατόμου τέτοιο υλικό βάρος.
Όσοι πλησίασαν ως δήθεν ενδιαφερόμενοι και ως δήθεν φίλοι επιχείρησαν μόνο να κλέψουν γνώσεις ώστε να χρησιμοποιηθούν για πονηρούς και κακούς σκοπούς.
Είναι εμφανές άλλωστε αυτό (βλέπε πανδημία κόβιντ - εμβολιασμός) σε όσους παρακολούθησαν απ' την αρχή τη διαδρομή της Vernal Music.
Όταν το 2009 ο ιδρυτής της αρνήθηκε τη δέουσα επιμέλειά του όσον αφορά την έρευνα με συχνότητες στους νευρώνες του ανθρώπινου εγκεφάλου στην Ατλάντα, πήραν ένα μέρος τις από 13/06/2007 δημοσιοποιημένης γνώσης της Αυξομειωτικής Σχηματικής μουσικής και το χρησιμοποίησαν κατά το δοκούν τους, σε ενεργειακό, νευρωνικό, βιολογικό επίπεδο, εναντίον του θεού και του ύψιστου δημιουργήματός του, τον άνθρωπο.
Ο ένας και αληθινός θεός Ιησούς Χριστός ας τους λυπηθεί!. Εμείς όχι.
Μη φοβάστε όμως. Η πιο βαθιά και ουσιώδης γνώση φυλάχτηκε και προστατεύθηκε πολύ καλά απ' τον ερευνητή και ιδρυτή της εταιρίας Vernal Music, μουσικοσυνθέτη Νικόλαο Βαργεμέζη. Δεν διαταράσσεται ο παγκόσμιος νόμος της δημιουργίας κύριοι, ούτε ο χρυσός αριθμός Φ. Αντιθέτως, ό,τι διαχρονικά διατάραξε την αρμονία έστω και ελαχιστότατα, επανήλθε στην προτέρα αρμονική εκ της δημιουργίας της θέση βιαίως και καταστροφικώς ως προς το αίτιο της διατάραξης.
Αυτό λοιπόν είναι ένα ραβασάκι ετεροκαθυστερημένο που θα το πληρώσουνε πολύ ακριβά όσοι έχουνε μυαλό βλαμμένο. Γιατί η συμπεριφορά αυτή ως προς την αιώνια γνώση και το συμπαντικό νόμο της δημιουργίας είναι σαφώς απαράδεχτη και θα λογοδοτήσουν οι διώκτες τους γι αυτό.
Κάτω απ' αυτές τις αντίξοες και δυσχερέστατες μακροχρόνια συνθήκες ήρθε πλέον η ώρα να αποχωρήσουμε άδοξα αλλά αξιοπρεπώς όπως ακριβώς παρουσιαστήκαμε και δράσαμε τόσα χρόνια.
Έτσι, τα βίντεο, τα άρθρα και οι επαγγελματικές δραστηριότητες σ' αυτό το σάιτ παραμένουν σε μη επαγγελματικό επίπεδο απλώς και μόνο ως ενθύμηση της ιστορικής διαδρομής της Vernal Music προς διάδοση της μίας και μόνης αλήθειας που αφορούν τη δημιουργία του σύμπαντος κόσμου και τη θέωση του ανθρώπου με το φυσικό εκ της δημιουργίας του dna και όχι με το μεταλλαγμένο.
Κι αν έχετε αντιρρήσεις για το ''μεταλλαγμένο'' διαβάστε την Αποκάλυψη του Ιωάννη. Θα σωθούν μόνο 144.000 άνθρωποι. Αυτό είναι το φυσικό dna. Κι αυτό γιατί σε κάθε πέλμα των ποδιών ενός ανθρώπου καταλήγουν 72.000 νευρώνες. Αν όχι, τότε ο άνθρωπος έχει μεταλλαχθεί.
Ωστόσο, o θεϊκός αγώνας της αληθινής επιστήμης ενάντια στον ψευδο-επιστημονισμό της νέας εποχής θα συνεχιστεί από άλλα μετερίζια αιθερικού πεδίου.
Κι αυτό θα τσούξει. Θα τσούξει πολύ. (ξυλιές ποπό πολλές).
Γιατί πλέον είναι μονόδρομος και επιτακτική ανάγκη να παταχθεί το κακό μέχρι τη ρίζα του με όλη την ουράνια και επίγεια κουστωδία του.
Μέχρι τώρα δεν ήξεραν τι κάνουν. Τώρα έρχεται ο χρόνος που δεν θα ξέρουν τι να κάνουν. Τώρα αρχίζει.
Μάχη για το φως από το φως.
Σε γήινο επίπεδο, οι μη μεταλλαγμένοι άνθρωποι, ευχή να έχετε υγεία, ευημερία, ευτυχία στη ζωή σας και ειρήνη στις ψυχές σας.
Μείνετε ήρεμοι και πιστέψτε, οι καλύτερες μέρες έρχονται. Υπομονή!
-Με εκτίμηση σε όλους τους φωτεινούς ανθρώπους, ο τέως ιδρυτής και διευθυντής της Vernal Music, Νικόλαος Βαργεμέζης. Οι άλλοι τζους. Αντίο σας!.

 

Η VERNAL MUSIC ιδρύθηκε το 2008.
Αντικείμενό της η κυκλοφορία μουσικών παραγωγών, ηλεκτρονικών βιβλιογραφικών e-books παραγωγών και η μουσική εκπαίδευση.
Διαθέτει πολύχρονη και μεγάλη εμπειρία στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελληνικής πραγματικότητας, μέσα από ένα αρκετά ικανοποιητικό αριθμό πετυχημένων επαγγελματικά στο χώρο τους συνεργατών: συνθετών, μουσικών, μαέστρων, ενορχηστρωτών, ηχοληπτών, στιχουργών, καθηγητών μουσικής, ωδεία, τυπογραφεία, γραφίστες, κειμενογράφους, μουσικογράφους και ένα πλήθος ακόμα ειδικοτήτων ανθρώπινου δυναμικού, που εξασφαλίζει με αυτό τον τρόπο την άριστη αποτελεσματικότητα και ποιότητα των παραγωγών της.
 

Προτάσεις και Διάθεση.

Η εταιρία VERNAL MUSIC εμφανίζει μία νέα πρόταση και ιδέα στην αγορά εμπορίου και στους δημιουργούς, μουσικοσυνθέτες - συγγραφείς, για την ηλεκτρονική παραγωγή των έργων τους, μιας και διεθνώς πια μέσω του internet, η προώθηση και διαφήμιση προϊόντων ή έργων, είναι ο πιο άμεσος και αποτελεσματικότερος τρόπος να γίνουν γνωστά σε ένα ευρύτερο κοινό.
Αισθανόμαστε περήφανοι γιατί είμαστε η πρώτη εταιρία στη χώρα μας που πρότεινε και εφάρμοσε στην πράξη την τακτική αυτή και, νιώθουμε δικαίωση για την επιλογή μας μιας και ύστερα από τόσα χρόνια, αποτελεί πια σήμερα παγκόσμια τον καλύτερο, πιο αξιόπιστο και οικονομικότερο τρόπο για να προωθήσει κάποιος την καλλιτεχνική του δημιουργία.
Επίσης, για σας που ζητάτε στίχους ή μουσική για τα τραγούδια σας έχουμε ένα πλούσιο υλικό που είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.
Ειδικά για την παραγωγή δισκογραφίας των ενδιαφερόμενων καλλιτεχνών η εταιρία συνεργάζεται με διάφορα Studio's ηχογραφήσεων και μπορεί να σας προτείνει λύσεις οικονομικές και αξιόπιστες, ανάλογα την προσωπικότητα, το στυλ και το ταλέντο που διαθέτετε!.
 

Δραστηριότητα. 

Ως VERNAL MUSIC ξεκινήσαμε τη δραστηριότητά μας δυναμικά, παρουσιάζοντας ένα σημαντικό μουσικό επιστημονικό επίτευγμα!. 
Η ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ είναι γεγονός. Αποδεικνύεται πια εκτός από μαθηματικής επιστημονικής τεκμηρίωσης και από τη σκοπιά της μουσικής επιστήμης!.
Σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση η ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ είναι η πρώτη μουσικοσυνθετική και επιστημονική κυκλοφορία που έχει αναδείξει η εταιρία, ένα νέο πρωτότυπο μουσικό σύστημα μουσικής σύνθεσης, του επινοητή, εκφραστή και δημιουργού της μουσικοσυνθέτη ΝΙΚΟΛΑΟΥ Μ. ΒΑΡΓΕΜΕΖΗ, σε ένθετο περιεχόμενο με μορφή e-book και παρτιτούρες της ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ (μουσικού Συμφωνικού έργου) που ειδικά συνθέθηκε από το συνθέτη με το μουσικό αυτό σύστημα, καθώς και η AUDIO (ακουστική) παρουσίασή της.
Επιπλέον, η ιδιαίτερα καινοτομική αυτή ψηφιακή παραγωγή, είναι άριστο δείγμα της αποτελεσματικότητας των συνεργατών μας!. 
Εσείς από την πλευρά σας, δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε!... 
Η  VERNAL MUSIC...., μπορεί και σας εγγυάται το απόλυτα τέλειο!.
 

Ενημέρωση και Διαφήμιση.

Για την άμεση ενημέρωσή σας, δραστηριοποιηθήκαμε από την ίδρυσή μας, ως επί το πλείστον στο κοινωνικό μέσο δυκτίωσης youtube, προσφέροντας σε όλους εσάς ένα σημαντικό οπτικοακουστικό υλικό της άριστης δουλειάς μας, τόσο στην μουσική εκπαίδευση, όσο και στη μουσικοσυνθετική επιστημονική έρευνα της ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. 
Είμαστε το μεγαλύτερο Ελληνικό κανάλι στο youtube που στηρίζεται από πραγματικούς φίλους και συνδρομητές και χαίρει μεγάλης εκτίμησης των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων απ' όλο τον κόσμο που θαυμάζουν την έρευνά μας και την προσφορά μας στον άνθρωπο και την επιστήμη. Αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να ερευνούμε και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους εσάς με αγάπη, ευθύνη και σεβασμό.
Επισκεφτείτε τα 2 κανάλια μας στο youtube και γίνετε φίλοι και συνδρομητές μας ώστε να στηρίξετε τις προσπάθειές μας.
Τα κανάλια μας στο youtube:

Στόχος της Εταιρίας. 

Σε πείσμα των καιρών και μεσούσης της μεγάλης οικονομικής και πολιτικής κρίσης που διέρχεται η πατρίδας μας, στόχος μας είναι η μεταλαμπάδευση της σωστής μουσικής παιδείας και η διατήρηση των μουσικών μας παραγωγών σε υψηλό επίπεδο με όσο το δυνατό χαμηλότερο κόστος, προσφέροντας σε όλους εσάς τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη σας τόσα χρόνια μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον άνθρωπο και την επιστήμη τις υπηρεσίες μας χωρίς δισταγμούς αλλά ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.
Ευελπιστούμε πως στο άμεσο μέλλον, πολλοί μουσικοσυνθέτες ή συγγραφείς με ανάλογες επιστημονικές εργασίες, θα πλαισιώσουν το δυναμικό μας ώστε να κάνουμε πράξη μαζί το σλόγκαν της εταιρίας μας.

  ''Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ''

♫♬ VERNAL MUSIC - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ♫♪
 
 

.

ΕΞΤΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Σχετικά με τις Εκδόσεις

Η εταιρία μας είναι η πρώτη εταιρία μουσικών και ψηφιακών εκδόσεων που έκδωσε βιβλίο σε ψηφιακή μορφή (e-book) στη χώρα μας, την ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ του Νικόλαου Μ. Βαργεμέζη. Ήταν μεγάλο ρίσκο την...

Read more

Oργάνωση Εκδηλώσεων Πολιτιστικών - Επιστ…

Στα πλαίσια των επαγγελματικών δραστηριοτήτων της εταιρίας μας λειτουργεί και το τμήμα της Οργάνωσης Πολιτιστικών και Επιστημονικών Εκδηλώσεων, έτσι αν θέλετε να παρουσιαστεί η ορχήστρα μας σε κάποια πολιτιστική εκδήλωση ή...

Read more

Είδη Έκδοσης

Η Vernal Music σας παρέχει τη δυνατότητα μιας μουσικής ηλεκτρονικής βιβλιογραφικής παραγωγής του συγγραφικού σας έργου. Έτσι μπορείτε να κυκλοφορήσετε το e-book σας με συνοδεία μουσικής της επιλογής σας (μουσικό e-book). Σημαντικός αριθμός συνεργατών μας είναι μουσικοσυνθέτες...

Read more

Vernal Music Σλογκαν

Vernal Music - Motto. ''THE DIFFERENCE IN REALITY - Η ΔΙΑΦΟΡΑ ...

VERNAL MUSIC. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ. ΤΟ KΑΛΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΣΤΟ ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΟΥΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΟ. │▌▌▌│▌▌│▌▌▌│▌▌│▌▌▌│▌▌│▌▌▌│▌▌│ └└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└ VERNAL MUSIC. THE DIFFERENCE IN REALITY. GOOD BETTER BEST NEVER LET IT REST UNTIL YOUR GOOD IS BETTER AND YOUR BETTER IS BEST. #vernalmusic. ''Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ'' Vernal Music - Σλόγκαν. Vernal Music: Αντικείμενό της η κυκλοφορία μουσικών παραγωγών, ηλεκτρονικών βιβλιογραφικών e-books παραγωγών και η μουσική εκπαίδευση. Επισκεφτείτε το σάιτ μας και μάθετε για μας. http://www.vernalmusic.com ''THE DIFFERENCE IN REALITY'' Vernal Music - Motto. Vernal Music company: music productions, music education and electronic bibliographical music productions (e-books). Everyone should know what the company does. So, move your ass and visit us. http://www.vernalmusic.com

Δημοσιεύτηκε από Vernal Music στις Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017