A+ A A-

Η Εταιρία

Η VERNAL MUSIC ιδρύθηκε το 2008.
Αντικείμενό της η κυκλοφορία μουσικών παραγωγών, ηλεκτρονικών βιβλιογραφικών e-books παραγωγών και η μουσική εκπαίδευση.
Διαθέτει πολύχρονη και μεγάλη εμπειρία στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελληνικής πραγματικότητας, μέσα από ένα αρκετά ικανοποιητικό αριθμό πετυχημένων επαγγελματικά στο χώρο τους συνεργατών: συνθετών, μουσικών, μαέστρων, ενορχηστρωτών, ηχοληπτών, στιχουργών, καθηγητών μουσικής, ωδεία, τυπογραφεία, γραφίστες, κειμενογράφους, μουσικογράφους και ένα πλήθος ακόμα ειδικοτήτων ανθρώπινου δυναμικού, που εξασφαλίζει με αυτό τον τρόπο την άριστη αποτελεσματικότητα και ποιότητα των παραγωγών της.
 

Προτάσεις και Διάθεση.

Η εταιρία VERNAL MUSIC εμφανίζει μία νέα πρόταση και ιδέα στην αγορά εμπορίου και στους δημιουργούς, μουσικοσυνθέτες - συγγραφείς, για την ηλεκτρονική παραγωγή των έργων τους, μιας και διεθνώς πια μέσω του internet, η προώθηση και διαφήμιση προϊόντων ή έργων, είναι ο πιο άμεσος και αποτελεσματικότερος τρόπος να γίνουν γνωστά σε ένα ευρύτερο κοινό.
Αισθανόμαστε περήφανοι γιατί είμαστε η πρώτη εταιρία στη χώρα μας που πρότεινε και εφάρμοσε στην πράξη την τακτική αυτή και, νιώθουμε δικαίωση για την επιλογή μας μιας και ύστερα από τόσα χρόνια, αποτελεί πια σήμερα παγκόσμια τον καλύτερο, πιο αξιόπιστο και οικονομικότερο τρόπο για να προωθήσει κάποιος την καλλιτεχνική του δημιουργία.
Επίσης, για σας που ζητάτε στίχους ή μουσική για τα τραγούδια σας έχουμε ένα πλούσιο υλικό που είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.
Ειδικά για την παραγωγή δισκογραφίας των ενδιαφερόμενων καλλιτεχνών η εταιρία συνεργάζεται με διάφορα Studio's ηχογραφήσεων και μπορεί να σας προτείνει λύσεις οικονομικές και αξιόπιστες, ανάλογα την προσωπικότητα, το στυλ και το ταλέντο που διαθέτετε!.
 

Δραστηριότητα. 

Ως VERNAL MUSIC ξεκινήσαμε τη δραστηριότητά μας δυναμικά, παρουσιάζοντας ένα σημαντικό μουσικό επιστημονικό επίτευγμα!. 
Η ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ είναι γεγονός. Αποδεικνύεται πια εκτός από μαθηματικής επιστημονικής τεκμηρίωσης και από τη σκοπιά της μουσικής επιστήμης!.
Σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση η ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ είναι η πρώτη μουσικοσυνθετική και επιστημονική κυκλοφορία που έχει αναδείξει η εταιρία, ένα νέο πρωτότυπο μουσικό σύστημα μουσικής σύνθεσης, του επινοητή, εκφραστή και δημιουργού της μουσικοσυνθέτη ΝΙΚΟΛΑΟΥ Μ. ΒΑΡΓΕΜΕΖΗ, σε ένθετο περιεχόμενο με μορφή e-book και παρτιτούρες της ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ (μουσικού Συμφωνικού έργου) που ειδικά συνθέθηκε από το συνθέτη με το μουσικό αυτό σύστημα, καθώς και η AUDIO (ακουστική) παρουσίασή της.
Επιπλέον, η ιδιαίτερα καινοτομική αυτή ψηφιακή παραγωγή, είναι άριστο δείγμα της αποτελεσματικότητας των συνεργατών μας!. 
Εσείς από την πλευρά σας, δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε!... 
Η  VERNAL MUSIC...., μπορεί και σας εγγυάται το απόλυτα τέλειο!.
 

Ενημέρωση και Διαφήμιση.

Για την άμεση ενημέρωσή σας, δραστηριοποιηθήκαμε από την ίδρυσή μας, ως επί το πλείστον στο κοινωνικό μέσο δυκτίωσης youtube, προσφέροντας σε όλους εσάς ένα σημαντικό οπτικοακουστικό υλικό της άριστης δουλειάς μας, τόσο στην μουσική εκπαίδευση, όσο και στη μουσικοσυνθετική επιστημονική έρευνα της ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. 
Είμαστε το μεγαλύτερο Ελληνικό κανάλι στο youtube που στηρίζεται από πραγματικούς φίλους και συνδρομητές και χαίρει μεγάλης εκτίμησης των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων απ' όλο τον κόσμο που θαυμάζουν την έρευνά μας και την προσφορά μας στον άνθρωπο και την επιστήμη. Αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να ερευνούμε και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους εσάς με αγάπη, ευθύνη και σεβασμό.
Επισκεφτείτε τα 2 κανάλια μας στο youtube και γίνετε φίλοι και συνδρομητές μας ώστε να στηρίξετε τις προσπάθειές μας.
Τα κανάλια μας στο youtube:

Στόχος της Εταιρίας. 

Σε πείσμα των καιρών και μεσούσης της μεγάλης οικονομικής και πολιτικής κρίσης που διέρχεται η πατρίδας μας, στόχος μας είναι η μεταλαμπάδευση της σωστής μουσικής παιδείας και η διατήρηση των μουσικών μας παραγωγών σε υψηλό επίπεδο με όσο το δυνατό χαμηλότερο κόστος, προσφέροντας σε όλους εσάς τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη σας τόσα χρόνια μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον άνθρωπο και την επιστήμη τις υπηρεσίες μας χωρίς δισταγμούς αλλά ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.
Ευελπιστούμε πως στο άμεσο μέλλον, πολλοί μουσικοσυνθέτες ή συγγραφείς με ανάλογες επιστημονικές εργασίες, θα πλαισιώσουν το δυναμικό μας ώστε να κάνουμε πράξη μαζί το σλόγκαν της εταιρίας μας.

  ''Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ''

♫♬ VERNAL MUSIC - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ♫♪
 
 

.

ΕΞΤΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Σχετικά με τις Εκδόσεις

Η εταιρία μας είναι η πρώτη εταιρία μουσικών και ψηφιακών εκδόσεων που έκδωσε βιβλίο σε ψηφιακή μορφή (e-book) στη χώρα μας, την ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ του Νικόλαου Μ. Βαργεμέζη. Ήταν μεγάλο ρίσκο την...

Read more

Oργάνωση Εκδηλώσεων Πολιτιστικών - Επιστ…

Στα πλαίσια των επαγγελματικών δραστηριοτήτων της εταιρίας μας λειτουργεί και το τμήμα της Οργάνωσης Πολιτιστικών και Επιστημονικών Εκδηλώσεων, έτσι αν θέλετε να παρουσιαστεί η ορχήστρα μας σε κάποια πολιτιστική εκδήλωση ή...

Read more

Είδη Έκδοσης

Η Vernal Music σας παρέχει τη δυνατότητα μιας μουσικής ηλεκτρονικής βιβλιογραφικής παραγωγής του συγγραφικού σας έργου. Έτσι μπορείτε να κυκλοφορήσετε το e-book σας με συνοδεία μουσικής της επιλογής σας (μουσικό e-book). Σημαντικός αριθμός συνεργατών μας είναι μουσικοσυνθέτες...

Read more

Vernal Music Σλογκαν

Vernal Music - Motto. ''THE DIFFERENCE IN REALITY - Η ΔΙΑΦΟΡΑ ...

VERNAL MUSIC. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ. ΤΟ KΑΛΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΣΤΟ ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΟΥΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΟ. │▌▌▌│▌▌│▌▌▌│▌▌│▌▌▌│▌▌│▌▌▌│▌▌│ └└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└ VERNAL MUSIC. THE DIFFERENCE IN REALITY. GOOD BETTER BEST NEVER LET IT REST UNTIL YOUR GOOD IS BETTER AND YOUR BETTER IS BEST. #vernalmusic. ''Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ'' Vernal Music - Σλόγκαν. Vernal Music: Αντικείμενό της η κυκλοφορία μουσικών παραγωγών, ηλεκτρονικών βιβλιογραφικών e-books παραγωγών και η μουσική εκπαίδευση. Επισκεφτείτε το σάιτ μας και μάθετε για μας. http://www.vernalmusic.com ''THE DIFFERENCE IN REALITY'' Vernal Music - Motto. Vernal Music company: music productions, music education and electronic bibliographical music productions (e-books). Everyone should know what the company does. So, move your ass and visit us. http://www.vernalmusic.com

Δημοσιεύτηκε από Vernal Music στις Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017